Nejnovější recenze ze sekce Grafické tablety
Sice dražší, ale perfektní...
- výborná odezva tabletu
- intuitivní ovládání
- celkově samá pozitiva
Nejlepší produkt z nabídky grafických tabletů na trhu.
- Krásně se sním pracuje
- málo hrotů
- tužka nevydrží teda asi mě
Krásně se sním pracuje, mám ho už 5 let a stále funguje jen začal trochu probíjet, pracovala jsem sním hodně dlouho a stále ho mám jako nahrádu kdyby náhodou nový grafický tablet přestal fungovat. Doporučuju ho vše kdo začíná s grafický tabletem tenhle je přímo pro začátečníky přímo stvořený!!
- dcera ho potřebuje k výuce
-Tento produkt nám doporučila filmová škola ve Zlíně,kde dcera nastoupila do prvního ročníku- zatím je spokojená-určitě budeme doporučovat ostatním-je to produkt za rozumnou cenu
- Funguje...
- Myslela jsem, že bude jednodušší kreslit přes tablet, ale nakonec stejně zvítězila myš. Asi jde o zvyk...
Pro lidi, kteří myší prostě neumí, je skvělý, ale za roky praxe s kreslením myškou jsem zjistila, že pero s tabletem mi nakonec nevyhovuje a myškou kreslím lépe... Funguje prostě jinak...
- Zkrátí čas při úpravě fotek,
- lepší a přesnější retuše
- přesnost
- váha
- a určitě toho bude mnohem víc :-)
- zatím mě nic nenapadá. Když tedy nepočítám cenu, ale na druhou stranu za kvalitu si rád připlatím.
Vřele doporučuji
- Jednoduché, přesné
Za danou cenu úplně maximálně Geniální zařízení.
- WACOM je kvalita sama o sobě
- parádní na práci s perem i jako touchpad
- lehký – snadno přenositelný
- snadno ho rozjedete i pod linuxem (u mě Debian) a rozumí si tam i s photoshopem
- absolutně nic
Měla jsem 14 let starý WACOM, který stále ještě slouží, ale už bylo nutné ho vyměnit, protože 9pin je zastaralý konektor.
Procházení trhem a vyzkoušení několika kousků naživo mě utvrdilo v tom, že sice jiné značky za stejnou cenu nabízejí větší plochu/přítlak/atd, ale v jaké kvalitě... Proto za sebe doporučuji jedině WACOMy.
- Značka
- Kvalitní zpracování
- I když je wacom intuos pro small ten nejmenší z celé řady, myslím si, že je tu pořád poměrně dobrá nabídka pracovní plochy
- Vhodný i pro začínající grafiky
- Rychlé zbrušování hrotů (v balení dalších 10 náhradních) - dá se to ale minimalizovat díky ochranné fólii na tablet.
- Poměrně krátký kabel. (Součástí balení je ale bezdrátový set.)
Tento grafický tablet je můj úplně první.
Pořídila jsem si ho sice pouze k osobnímu používání, ale myslím si, že ho vřele můžu doporučit i pro firemní práci, prezentace, grafiku...
Bála jsem se, že mi nebude stačit aktivní plocha, ale není to tak strašné. Je to pouze o zvyku.
Když to nyní celé porovnám (cena, značka, kvalita zpracování), jsem ráda, že jsem si ho pořídila. Přeci jen, Wacom je Wacom a rovnocenná konkurence se hledá jen těžce.
Takže za mě vřele doporučuji.
- Rychlá a bezproblémová instalace (Win7)
- Skvělá odezva
Je to můj první grafický tablet a jsem s ním plně spokojena.
ok
- rchlá instalace (W8)
- nastavení
- funkčnost
- přítlak pera
- krásný design
- zatím nic mám ho 14 dní
Za ty peníze funguje opravdu skvěle... mám zkušenosti z práce s dražšími modely od wacomu a s tímhle nemám zatím žádné problémy. Mám ho krátce takže nevím jak dlouho vydrží hroty atd. Ale práci ve photoshopu si bez toho neumím představit
- dostatečná velikost, znatelný rozdíl oproti tabletu od Geniusu, funkce,citlivost,.....vše o mnoho lepší
Pro grafické nadšence i profíky jasná volba.
- velikost,softver
Kupoval jsem kvůli peru, které genius samostatně neprodává
- Splňuje mé očekávání,retušování,kreslení přesné tahy,s myší se nedá srovnat,
- Corel Painter z CD nejde nainstalovat na XP tak ani nevími jestli je to plná verze nebo trial,kterou jsem si musel stáhnout z netu.
Doporučuji,dobrá cena skvělé využití pro ty co rádi kreslí,tím pak ušetříte na dobrý krelící program.
výborný
- velmi dobrý pomocník
dobrá cena na to kolik stojí
- rychlá instalace ovladačů a bezproblémový chod na Win8
- perfektní odezva
- tablet i příslušenství jsou opravdu precizně zabaleny :)
- zatím jsem na žádná negativa nepřišla
Pro ty, kteří se chtějí naučit pracovat s tímto typem zařízení, je to pro začátek perfektní volba :)
- Tužková myš
- Nevím.Snad jen,že bych si ještě ráda přikoupila do zásoby jednu samostatnou bezdrátovou myš v případě poruchy stávajíci.A to by bylo pro mne značka ,,IDEÁL "
Pro moje laické použití je to dostačující.Jen bych měla dotaz,zda se dá u vás objednat i samostatná myš z této sady.Nějak se mi to nepodařilo vypátrat,tak jsem si byla nucena objednat znovu celou sadu. Genius používám s Photofiltrem už asi 2 roky a moc mi pomáhá v mé tvorbě.Zvláště si cením tužkovou myš s níž se dají dělat krásně různé detaily,které s obyč. myší nedokáži.Všem kreativcům doporučuji.
Řekla bych,že i cena odpovídá kvalitě.Konkurenci neznám,tak nemohu hodnotit.Zůstávám věrna značce
Genius Mouse Pen M 508.
- krasna, pouzitelna vec od jedne z nejlepsich firem na tyto produkty
kupoval sem jako darek kamaradce myslim ze vynikajici vec pro grafiky, malire, da se pouzivat i misto mysaka :-)
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »