Nejnovější recenze ze sekce Grafické tablety
- Obdarovný je prý spokojen
- a téměř stále maluje ... ;)
OK
- Kvalita zpracování
- Design
- Protiskluzové pásky na okrajích
- Pero funguje bez baterek
- Dvě tlačítka na peru s možností nastavení co budou dělat po jejich stisku
- Perfektní odezva a přesnost, velmi intuitivní
- Náhradní tuhy do pera (3x) + Kleštičky na výměnu
- Rychlé nastavení a instalace tabletu (+/- 5 minut s CD)
- Chybí guma (Ale ta se dá nastavit na jedno z dvou tlačítek)
- Možná pro někoho velikost (Mě vyhovuje perfektně, zas tak malý není, velikost má jako A5 papír)
- USB kabel k propojení s PC může být pro někoho krátký (96 centimetrů), ale to se dá jednoduše vyřešit prodlužovacím kabelem, který se vám určitě někde bude válet po domě nebo se dá za pár korun koupit v elektru
- Pokud budete s tabletem velmi často malovat a tlačit, tablet se vám nepoškrábe, ale tuhy se mohou časem zmenšit (stejně jak u normální tužky která se musí ořezávat), ale zas takový problém to není, od toho tu jsou ty náhradní a ještě se dají koupit další :)
Za tuto cenu se nedá tabletu nic vytknout. Je perfektně citlivý, intuitivní, hezký a používání je jednoduché.
Na tablet jsem si zvykl poměrně rychle a po třech týdnech používání můžu tablet jedině doporučit. :)
- Cena je uplne uzasna
- Velikost a kvalita aktivni plochy
- Kvalita provedeni
- Vymenitelne hroty
Za tuto cenu uzasne velka aktivni plocha. Velikost a rozliseni je plne dostacujici pro jakekoli graficke prace. Kvalita provedeni je perfektni. Skoda ze nema dotykova gesta pomoci prstu, ale za tuhle cenu i tak s preheldem utre jakykoli jiny tablet v tomhle rozmeru.
- Zatím nic
Koupila jsem ho pro syna k Vánocům.Vyhovuje mu
produkt odpovídá požadavku.
- Tužka
- Velikost
- Dlouhý drát
- Navíc náhradní tuhy
- Občas mi to skočí nahoru ale možná je to moje začátečnická chyba :)
Velmi spokojen :)
Tento produkt jsem si vybral protože byl cenově dostupný. Jsem amatér a tak nepotřabuju drahý tablet s kterým bych se ani nevyznal :)
Po přečtení pár návodů s ním jde hezky pracovat.
- vše
skvělé
- Snadno ovladatelný
- Snadná práce
- Plynulý tah
Velice kvalitní a snadno ovladatelný tablet pro snad veškerou tvorbu
Reakce obchodu Nextcomp
Děkujeme za Váš nákup,
jsme rádi, že jste spokojená. Jedná se o jeden z nejúspěšnějších modelů této značky. Ať se Vám práce s ním daří!
Váš Nextcomp
- Na W7 funguje výborně ve většině aplikací.
- Přesnější než tablet od Genius, kvalitnější provedení.
- Bez baterie v tužce.
- Nejsou oficiální drivery na Linux.
Výrazně lepší než tablety za stejnou cenu od Genius.
Na W7 mnoho možností nastavení - dokonce manuální rozvrhnutí pro více monitorů.
Plochý, rovný desing.
Bez bateriová tužka.
Náhradní špičky do tužky.
Možnost dokoupení gadgetů.
Na Linuxu funguje a základní nastavení je dobré, jen jsou problémy s jeho změnou (potřeba stáhnout, ale nějaké drivery exitují).
- je to dárek pro vnuka a tak zatím nevím počkám na jeho hodnocení
Cena
- jednoduchá instalace a intuitivní obsluha
- větší by byl lepší, ale to už by bylo cenově jinde
hezká hračka na kreslení pro běžného uživatele
profi výrobky budou mít lepší velikost a citlivost, ale za jiné peníze
začátečníkovi zcela vyhovuje
- spokojenost veliká
vřele doporučuji
- Tablet bez kabelu je skvělý když cestujete. - minimálně do školy nemusím tahat zbytečné věci.
- Funguje i na řadu tabletů intous 5 (špatná specifikace v obchodu)
- Díky špatné specifikaci v obchodu jsem doufal, že bude fungovat i přes bluetooth - bohužel funguje pouze přes usb konektor
Vzhledem k tomu, že se nejspíš nevyrábí žádna jiná varianta tohoto doplňku, tak k tomu asi nemám co víc říct.
- hezké provedení
- příjemná psací plocha
- tlačítka lze nastavit
- zatím jsem nezaznamenala
tablet používám ke kreslení a vyhovuje mi, jsem však začátečník. práce s ním je příjemná a pro začátečníky zcela dostačuje.
- super
bezva
- vše je perfektní
- bojím se při kreslení o desku ... zdá se že se škrábe při kreslení.
Wacom je špička na trhu pokud jste opravdu profesionál tohle je jasná volba za ty peníze. Popřípadě si připlatit a koupit už wacom s obrazovkou :).
- Velikost pracovní plochy.
- Cena.
- Při kreslení nutno na pero tlačit.
Koupeno pro děcka na kreslení. Bohužel je to příliš nenadchlo. Při kreslení je nutno na pero tlačit, někdy delší odezva.
S grafickým tabletem však nemáme žádné zkušenosti. Možná, že jsou to normální vlastnosti.
- design
- praktičnost
- moc krátký mini USB kabel
Opravdu povedený tablet, za tuhle cenu se fakt hodí, především pro ty co moc grafické tablety nepoužívají. Opravdu ideální pro nenáročné, naprosto super pro ilustrace, třeba ve škole, pokud nechcete všechno kreslit na papír :D
Použití naprosto perfektní, jenom délka toho kabelu je moc krátká, ale to není až zas takový problém. Rozhodně doporučuji, za tuhle cenu málokde seženete tablet v takové kvalitě. Rozhodně doporučuji :)
spokojenost