Nejnovější recenze ze sekce Grafické tablety
- Malá cena
- Dobrá kvalita tabletu
- idealni pro praci grafika
- I přes nejmenší velikost (S) mi přijde kreslící plochou dostatečně velký.
- Trochu zmatečné stahování podpůrných nástrojů na wacom.com
- oproti myši lepší
- klik přítlakem nemá dobře nastavitelný práh
není český návod
Pro první začátky s grafickými tablety, si myslím, že je dostačující a za dobrou cenu. Stylus se nemusí dobíjet. Lze nastavit tlak, velikost aktivní plochy. Sám tablem je dostatečně velký pro první seznamování a reaguje dobře. Součástí balení byly i tři náhradní hroty, takže za mě spokojenost.
Tablet byl dárek, po pár užívání ještě nejde pořádně hodnotit. Po pár dnech užívání jsme spokojeni.
- Dárek pro dceru, která na něm kreslí a animuje obrázky.
- Snad jen ovládací tlačítka by mohli být tišší.
Animační tablet splňuje požadavky amatérské kreslení, animace. Pero kreslí v různých tloušťkách, podle toho jak přitlačí. Hroty jsou vyměnitelné a není od věci je přikoupit s výrobkem. Jako bonus, balení obsahuje tři kreativní programy. Další se dají jako free stáhnout z internetu. Myslím že tento tablet je ve své třídě špička.
Doporučuji.
- Vyborna prace.
- bluetooth
- velikost
- funkce
- zatím nic
- Snadna prace pri kreslení
- Propojeni s PC
- Zatím se s ním učím, je to můj první tablet tohoto typu.
Připojení k PC (Windows 10) bylo bezproblémové. Škoda, že není český návod a nastavení chvíli trvá, než člověk zjistí co a jak funguje. Tedy pro začátečníka, jako jsem já. Ale jinak za tu cenu se jedná o velmi dobrý produkt. Pokud se naučím ovládat, určitě zvýším v budoucnu laťku. Přijde mi, že při síla přítlaku nemá tak moc velký rozsah velikosti štětce při retuších.
Produkt zakoupen především za účelem online komunikace a výuky (kreslení schémat, grafů, rovnic, zvýrazňování textu podtrháváním a symboly), nikoliv pro grafické účely. V tomto ohledu splňuje vše potřebné.
Grafický tablet používáme ve škole pro výuku online. Našel uplatnění téměř ve všech předmětech. Je vhodný pro výklad látky, opravování, atd.
- levná
- Rychla instalace
Je plně dostačující pro běžné využití. Výhoda tohoto modelu je přítomnost bluetooth. Tento produkt mohu všem doporučit.
- poměr ceny výkon dobrý
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »